Kompania Superjet International nënshkroi një marrëveshje me transportuesin ajror meksikan Interjet për shitjen e 15 avionë pasagjerësh rusë të distancave të afërta “Suhoj Superjet-100” dhe për porosinë e 5 të tjerëve. Vlefta e kësaj marrëveshjeje përbën 650 milionë dollarë. Ky është kontakti i parë për furnizimin e avionëve rusë në Amerikën Latine. Vëllimi i përgjithshëm i porosive për “Suhoj Superjet-100”, të cilët prodhohen në uzinën e avionëve në Ulianovsk (Povolzh), aktualisht përbën 170 avionë.