Dy ditë para finishimit në Buenos-Aires makinat ruse të markës “KAMAZ” vazhdojnë të zënë vendin e parë në rally-in “Dakar-2011”. Sipas rezultateve të 11 etapave, 4 ekuipazhet ruse i kanë kryesuar këto gara pa u lënë praktikisht kurrfarë shansesh për fitore rivalëve të vet. Rezultati më i mirë në etapën e 11, që u zhvillua të enjten, dëshmoi përsëri se ekuipazhi i Vladimir Çaginit me kohë prej 5 orësh 12 minutash e 2 sekondash ishte më i miri. Fituesi 9-herësh i rally-t “Dakar”, ekipi rus “KAMAZ-Master”, tashmë është dy herë ngritur në piedestalin e nderit në kryeqytetin argjentinas në vitet 2009 dhe 2010.