Mitropoliti i Krutickut dhe Kollomenskut Juvenalij uroi dëgjuesit e Radiokompanisë “Zëri i Rusisë” me rastin e afrimit të festës së Krishtlindjeve, e cila sipas kalendarit Julian kremtohet natën në të gdhirë të 7 janarit. Mitropoliti Juvenalij theksoi domosdoshmërinë e forcimit të ideologjisë orthodhokse në gjirin e shoqërisë bashkëkohore duke vënë akcentin kryesor në edukimin moral të fëmijëve dhe rinisë.