Sipas traditës së vet të hershme të mirë Radiokompania “Zëri i Rusisë” iu drejtua në vigjilje të Vitit të Ri Ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Rusi, Zotit Sokol Gjoka me lutjen për të treguar mbi tendencat e bashkëpunimit ruso-shqiptar gjatë vitit në përfundim dhe perspektivat që do të hapen për zhvillimin e marrëdhënieve midis dy vendeve në Vitin e Ri 2011.

Intervistën e plotë mund ta dëgjoni këtu:

Shkarko audiofailin