Ekspozita e pajisjeve nonoteknologjike, u hap në Muzeun Politeknik të Moskës. Në të janë paraqitur pajisje, dhe materiale, të cilat aktualisht përgatitjen me përdorimin e nanoteknologjive. “Muzeu Politeknik do të dëshironte të bashkëpunonte me “Rosnano”, vuri në dukje Drejtori i përgjithshëm i Muzeut Boris Saltikov, që ti shtohen ekspozitës së Muzeut eksponate të nivelit supermodern, arritjet e shekullit XXI”. Ekspozita do të zgjasë deri në 1 shkurt.