Skuadra përfaqësuese e Rusisë zuri vendin e dytë në kualifikimin e përgjithshëm ekipor të Kampionatit Botëror të notit, i cili përfundoi në Dubai. Rusët fituan 4 medalje ari, 4 argjendi dhe 2 bronzi. Në vendin e parë renditen sportistët e SHBA-s, të tretët janë spanjollët.