Zëri i Rusisë Kompania ajrore tajlandeze Orient Thai ka ndërmend të blejë 12 avionë rajonalë rusë “Suhoj Superjet 100”. Furnizimi i dy të parëve është planifikuar të zhvillohet në nëntor të vitit të ardhshëm. Në Tajlandë planifikohet gjithashtu të krijohet një qendër servisi për avionët dhe përgatitjen e fluturimeve. “Suhoj superjet 100” do të përdoren për fluturime brenda vendit.