Kryeministeri i Federatës Ruse mbërriti në Kiev, ku do të zhvillojë negociata me Presidentin e Ukrainës Viktor Janukoviç, Kreun e qeverisë ukrainase Nikollai Azarov dhe do të marrë pjesë në mbledhjen e komitetit për bashkëpunimin ekonomik. Sipas përfundimeve të mbledhjes së komitetit do të nënshkruhet një paketë dokumentash.