0Shtëpia britanike e ankandit Sotheby's demonstroi në ekspozitën në Moskë punët më të shtrenjta të ankandit të ardhshëm: rreth 20 vepra artistike, ndër to dhe pikrura të Claud Mone, Amedeo Modilian dhe Joaquin Soroli. Arti rus paraqitet me punët e Aleksei Kravçenkos, Konstantin Korovinit dhe të një sërë piktorëve të tjerë. Në ekspozitë mund të shikosh dhe veprat e artit të bizhuterive-buzhuteri, të cilat i përkisnin Dukeshës Windsor, bashkëshortja e ish mbretit të Britanisë së Madhe Edward i XIII.