0Presidenti u takua sot me Kreun e MPJ të Britanisë së Madhe William Heig, i cili ndodhet me një vizitë në Moskë. William Heig i përcolli Dimitri Medvedievit përshëndetjet e ngrohta të Kryeministrit David Cameron. Presidenti i Federatës Ruse nga ana e vet vuri në dukje, se gëzohet për njohjen me Kreun e ri të  MPJ të Britanisë së Madhe dhe shprehu gatishmërinë për të biseduar zhvillimin e marrëdhënieve ruso-britanike.