0Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin i paralajmëroi prodhuesit vendas të tubave për rritjen e çmimeve të produkteve të veta. Në rast të kundër qeveria do të ulë tatimet dhe do të rrisë kuotat për eksportimin e tubave jashtë vendit, u shpreh ai. Më parë autoritetet e Rusisë i dhanë ndihmë serioze industrisë metalurgjike, duke mbrojtur tregun e brendshëm, dhe aktualisht mbështeten tek hapat adekuat nga ana e matalurgëve. 20 vjetët e afërt kërkesa për tuba nga ana e kompleksit të gazit përbën 12 milionë ton, njoftoi Putin.