0Rusia fitoi Kupën e Europës në garat e  rock and roll-it akrobatik , që u zhvillua në Butgenbahun e Belgjikës. Vendin e parë e zuri Dinara Sajabottallova dhe Nikita Shurabur. Çiftet ruse fituan tre nga katër etapat e Kupës së Europës, prandaj etapa e pestë do të jetë thjesht simbolike, u shpreh presidenti i Federatës Kombëtare të rock and roll-it akrobatik Stanisllav Jasharov.