0Filloi Konkursi Mbarërus për mbështetjen e projekteve të teknologjisë së lartë inovatore të të rinjve. Konkursin e zhvillon Shoqata e teknologjive inovatore dhe zhvillimit informativ, e cila propozoi për konkursin projektin kërkimor, përzgjedhjen dhe mbështetjen financiare të shkencëtarëve të rinj, të cilët punojnë për studime inovatore me perspektivë nga të gjithë rajonet e Rusisë. Rëndësi do tu kushtohen projekteve, që kanë të bëjnë me drejtimet prioritare të modernizimit të ekonomisë.