0Pesë guerrilas u eliminuan në Dagestan (Kaukazi i Veriut). Natën në të gdhirë e premtja në një shtëpi private u bllokua grupi i terroristëve, ndër ta dhe një femër. Në njërin prej guerrilasve u vu në veprim i ashtuquajturi "brezi i shahidit". Shtëpia në të cilën ishin fshehur terroristët, u dogj. Nën gërmadhat e saj janë gjetur armë dhe municione.