014 guerrilas u likuiduan në veri-perëndim të Pakistanit si rezultat i goditjes me anë të avionëve të papilotuar amerikanë. Avionët sulmuan kampin bazë të talibanëve në provincën e Vaziristanit Verior. Ky është tashmë fluturimi i tretë i avionëve të papilotuar në këtë rajon gjatë ditëve të fundit. Ushtarakët amerikanë kanë ndërmend të eliminojnë bandën, e cila është përqëndruar në kufi me Afganistanin dhe rregullisht zhvillon sulme ndaj konvojeve amerikane. Përveç kësaj guerrilasit kërcënojnë, se së shpejti do të realizojnë sulme terroriste në Europë dhe SHBA-s.