0Ekipi kombëtar rus i mundjes së lirë korri fitore në ndeshjet e kualifikimit të përgjithshëm të kampionatit botëror, i cili përfundoi në Moskë. Sportistët fituan gjithsej 66 pikë. Në vendin e dytë u rendit ekipi i Azerbajxhanit me 43 pikë, në vendin e tretë, sportistët e Kubës me 37 pikë. Rusët fituan 4 medalje ari, 2 argjendi dhe një bronzi.