0Aeroplani i kompanisë Henan Airlines u rrëzua afër qytetit kinez Ichun në provincën Heilongjiang në verilindje të Kinës. Në bordin e aeroplanit që pësoi katastrofë ndodheshin 96 veta, njoftoi Agjencia Xinhua me referim tek përfaqësuesit e autoriteteve lokale dhe ata të kompanisë ajrore. Në vendin e rënies së tij po punojnë shpëtuesit. Detaje të tjera nuk njoftohen.