0Mjeshtret ruse të notit sinkronik dolën fitimtare në debutimin e kombinuar në grup në Kampionatin Evropian të sporteve ujore në Budapest. Ato fituan me rezultatin 98,300 pikë, njofton Agjencia ITAR-TASS. Dhe fituan, duhet thënë, në të gjitha 4 llojet e programit. Në të gjitha disiplinat mbajtëse e medaljeve të arta u në Natalia Ishenko.