0Më tepër se 2000 ushtarakë dhe rreth 50 njësi teknike nisi komanda e qarkut ushtarak të Moskës për shuarjen e zjarreve në rajonet e Rusisë Qendrore, njoftuan në shtabin e qarkut. Atje kryen dezhurn 24 orësh një grup operativ, i cili ndodhet në kontakt direkt me Ministrinë e Situatave të Jashtëzakonshme dhe administratat e rajoneve. Po merrem masa operative për likuidimin e zjarreve në afërsi të objekteve ushtarake.