0Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev në mbledhjen e Komisionit për modernizimin e ekonomisë, kushtuar fondeve venture, bëri thirrje për krijimin e një baze unike informacioni të projekteve inovative në Federatën Ruse dhe për përpunimin e sistemit të tyre logjistik. Gjatë kësaj organet e kontrollit uhet të marrin parasysh edhe faktin, se kapitali venture rus ka të drejtë për ndonjë gabim.