Sportisti rus i kërcimit së larti Ivan Uhov zuri vendin e parë në etapën e 10-të të "Diamond League" në Monte Carlo, një nga turnetë më të prestigjshëm të atletikës së lehtë. Sportisti kapi lartësinë 2,34 metra. Ky rezultat u bë më i miri në botë për sezonin 2010. Vende të dyta dhe të treta zunë gjithashtu në të edhe 5 sportistë të tjerë rusë të atletikës së lehtë.