01400 firma nga 52 vende të botës, midis të cilave pothuajse 60 kompani ruse, u bënë pjesëmarrëse të sallonit avia-kozmik që po zhvillohet në lokalitetin britanik Farnborough. Priten, si minimum, në të 2 premiera botërore: kompania amerikane Boeing do të demonstrojë avionin e ri të pasagjerëve të konstruktuar prej materialesh aliazhe dhe korporata ruse «Иркут» ("Irkut") do të paraqesë maketin e sallonit të pasagjerëve të aeroplanit të fluturimeve në distanca të mesme МС-21 (MS-21). Bashkë me aeroplanët civil në aviasallonin në  Farnborough do të paraqiten edhe avionët ushtarakë si dhe herikopterë luftarakë rusë.