0Viktima të zjarrit që ra në një nga hotelet e qytetit Sulejmania (Sulaymaniya) në veri të Irakut u bënë 40 persona. Midis tyre ka gra, fëmijë dhe të qytetarë të huaj, shtetësia e të cilëve nuk është identifikuar akoma. Lufta me zjarrin u morri zjarrëfikësve të qytetit pothuajse 7 orë. Shkak i shpërthimit të zjarrit, sipas të dhënave paraprake, mendohet të jetë bërë një kontakt i shkurtër në instalimet elektrike të hotelit.