0Qytetarja ruse Anastasia Pjujukonen që jeton aktualisht në Finlandë deklaroi, se organet finlandeze të kujdestarisë i morrën asaj vajzën 8 vjeçare. Autoritetet finlandeze ia mohua asaj të drejtat prindërore në vitin 2008, pas ndarjes me bashkëshortin-finlandez. Dhe duhet thënë, se Anastasisë ia mohuan të drejtat në mënyrë të njëanshme, vetëm me deklaratën e ish burrit të saj, njofton Agjencia "Interfax".