0Çështjet kyçe të bashkëpunimit të Bullgarisë dhe Rusisë në sferën e energjetikës do ti diskutojë në Sofje Zëvendës përfaqësuesi i parë i qeverisë së Federatës Ruse Viktor Zubkov. Programi i vizitës njëditore parashikon negociatat me Kryeministrin e Bullgarisë Bojko Trajkov. Në veçanti do të diskutohet marrëveshja për furnizimet e gazit dhe projektet e përbashkët energjetikë.