0Në poligonin e shkollës ushtarake në qarkun e Rjazanskut (pjesa qendrore e Rusisë) shpërthyen municionet, një person gjeti vdekjen dhe rreth 40 të tjerë janë plagosur, njoftoi për agjencinë informative RIA Lajmet një burim në organet e ruajtjes së rendit të këtij rajoni. Sipas fjalëve të tij, shpërthimi ndodhi gjatë ngarkimit të makinës me municion. Konfirmim për këtë informacion në Ministrinë e mbrojtjes të Federatës Ruse tani për tani nuk ka.