0Çështjet e zhvillimit të sipërmarrjes në kushtet e reja ekonomike do ti diskutojë Forumi i parë ndërkombëtar ekonomik për të rinj që hapet sot më 15 qershor në Shën Peterburg. Në të marrin pjesë afro 200 sipërmarrës nga mosha 18-30 vjeç. Ata do të zhvillojnë takimin me përfaqësuesit e strukturave të biznesit rus dhe të huaj si dhe me biznesmenë të suksesshëm. Pas përfundimit të takimit, pjesëmarrësit e tij do ti bashkohen punimeve të Forumit ekonomik peterburgas, njofton Agjencia RIA Lajmet.