0Në qytetin Zvezdno (në periferitë e Moskës) u konfirmua ekuipazhi kryesor dhe ai i dublues i anijes kozmike "Sojuz" ("Союз), lëshimi i së cilës planifikohet më 16 qershor. Në ekuipazhin kryesor hynë rusi Fjodor Jurçihin. Austronautët e NASA-s Dauglas Wheelock dhe Shannon Walker. Shërbimi i tyre kozmik do të zgjasë afro 5 muaj. Gjatë udhëtimit ekuipazhi i SKN-së do të pranojë një sërë anijesh të pilotuara dhe transportuese, do të kryej; ribashkimin n e "Sojuzit" ("Союз") duke u shkpëtur në këtë mënyrë nga njëri kyç i stacionit dhe duke u bashkuar me tjetrin si dhe do të realizojë 4 dalje në kozmos të hapur.