Në kryeqytetin norvegjez të dielën përfundoi maratona e këngës "Eurovizion-2010". Në këtë konkurs triumfoi Lena Meyer-Landrut (Gjermani).  Ajo siguroi 246 vota. Në vendin e dytë doli Manga (Turqi). Ndërsa në të tretin u rendit Paula Seling dhe Ovi (Rumani).