0Mbështetja shtetërore suplementare për biznesin e vogël dhe të mesëm këtë vit do të përbëjë 6 miliardë rubla, deklaroi Vladimir Putin. Në intervistën e vet dhënë për revistën "Drejtori i Përgjithshëm" kryetari i qeverisë ruse njoftoi, se mjetet financiare do të përcaktohen nga fondi antikrizë. Vladimit Putin kujtoi, se për këto qëllime qeveria më parë financoi 10 miliardë rubla.