0Patriarku i Moskës dhe Gjithë Rusisë Kirill do të niset më 28 maj me një vizitë 10 ditore në Veri-Perëndim të Rusisë. Ai do të vizitojë Shën Peterburgun, Karelian, Smolenskun, Vjazmin. Në kryeqytetin verior Kreu i Kishës Orthodhokse Ruse do të zhvillojë mbledhjen Sidoni i Shenjtë dhe së bashku me patriarkun e Konstantinopolit Varfolomei do të kryejë një liturgji në Katedralen e Shën Isait. Patriarku Kirill do të vizitojë gjithashtu ishullin Kizh dhe kanalin Balltik-Deti i Bardhë.