0Në qytetin Omsk të Siberisë në uzinën e përpunimit të naftës shpërtheu zjarri. Sipas të dhënave paraprake, zjarri ra në mekanizmin për distilimin e lëndës djegëse. Trauma dhe djegie të lehta morrën 2 punëtorë të kësaj uzine.