0Kirgistani iu drejtua Interpolit me kërkesën për bashkëpunim mbi arrestin e Ish presidentit të vendit Kurmanbek Bakiev, njoftoi Zëvendës përfaqësuesi i qeverisë së përkohshme Azimbek Beknazarov. Sipas fjalëve të tij, vendndodhja e Kurmanbek Bakievit në të vërtetë nuk dihet, por ka informacion, se ai ndodhet në Turqi. Gjatë kësaj, Azimbek Beknazarov kujtoi, se dokumentat e mëparshme për ekstradimin e Kurmanbek Bakievit i qenë adresuar Bjellorusisë, "nga dhe Kirgistani vazhdon të presë përgjigje".