0Kolektivi muzikor rus i Pjotër Naliçin-it do të marrë pjesë në luftën për vendin e parë në konkursin ndërkombëtar "Eurovision 2010" me këngën "Lost and Forgotten" (I humbur dhe i harruar). Sipas rezultateve të votimit rusët do të këndojnë të dytët në gjysmëfinalen e parë. "Eurovision 2010" është spektakël televiziv i madh argëtues, i cili do të zhvillohet në periferi të kryeqytetit norvegjez.