0Si rezultat i avarisë së autobuzit turistik që ndodhi në Antalia, 16 rusë vdiqën kurse 25 të tjerë u plagosën, i njoftuan Agjencisë "RIA Lajmet"në Konsullatën e përgjithshme të Federatës Ruse në Antalia. Sipas të dhënave paraprake të policisë shoferin e autobuzit e zuri gjumi mbi timon dhe autobuzi u rrëzua nga lartësia 15 metra në lumin Aksu. Të dëmtuarve në këtë katastrofë rrugore iu ofrua ndihma mjekësore. Hetimet në vendngjarje po vazhdojnë.