0Kampionati botëror i pingpongut startoi në vigjilje në Moskë. Kundërshtarët e ekipit të meshkujve do të jenë përfaqësuesit nga Kina, Greqia, Franca, Polonia dhe Italia. Rusët do të ndeshen me sportistë nga Japonia, Rumania, Tajvani, Bjellorusia dhe Sllovakia.