0Moska mbështet principin e tërësisë territoriale të Azerbajxhanit dhe nuk e njeh Nagorni Karabahun si shtet të pavarur. Kështu i komentoi zgjedhjet parlamentare në këtë enklavë armene Përfaqësuesi i MPJ të Rusisë Andrei Nesterenko. Gjatë kësaj statusi i Nagorni Karabahut duhet të përcaktohet pa përdorimin e forcës dhe si rezultat i negociatave politike midis të gjitha palëve të interesuara, theksoi diplomati.