0Mundësitë e zgjerimit të bashkëpunimit të kompanive finlandeze me rajonet e jugut të Rusisë i përcakton akcioni treditor "Ditët e Finlandës", që startoi në Rostov mbi lumin Don. Organizatorë të tij ishin Dhoma tregtaro-industriale ruso-finlandeze dhe shoqëria "Finlandë-Rusi". "Qëllimi i këtij aktiviteti është thellimi i marrëdhënieve midis sipërmarrësve, organizatave, strukturave shtetërore finlandeze dhe ruse, që padyshim , kanë rëndësi të madhe për të dyja vendet", vënë në dukje në qeverinë finlandeze.