0"Bashkimi Ndërkombëtar i Transmetuesve Rusishtfolës", që u krijua me iniciativën e "Zërit të Rusisë" në prill të këtij viti, meritoi çmimin special kombëtar "Radiomania". Organizata bashkoi në radhët e veta dhjetra radiostacione nga vendet e Bashkësisë së Shteteve të Pavarura, Europa, SHBA, Izraeli. Drejtori i përgjithshëm i tij Oleg Kuprianov theksoi, se në ndihmën dhe mbështetjen nga ana e Rusisë mund të shpresojë çdo radiostacion rusishtfolës. Në fund të shtatorit radiostacioni "Zëri i Rusisë" do të zhvillojë Festivalin e II-të ndërkombëtar të radistacioneve rusishtfolëse. Me informacionin përkatës mund të njiheni në site tonë

0http://ruvr.ru/Partner/

0.