0Prokuroria e Përgjithshme e Rusisë së bashku me MPB vendosën t'ua lehtësojnë punën për përfshirjen e krimeve në kategorinë e korrupsionit hetuesve dhe gjykatësve. Për këtë ata përpiluan listën e krimeve të korrupsionit, të cilat do të përfshihen në statistikë tashmë që nga 1 janari i këtij viti, njoftoi për Agjencinë Informative RIA Lajmet Shefi i Drejtorisë së Prokurorisë së Përgjithshme Aleksandër Anikin.