0Në Rusi filloi të funksionojë domeni kombëtar cirilik рф. Tashmë u dukën 2 site-t e parë: президент.рф dhe правительство.рф. (presidenti.рф dhe qevria.рф). Për këtë njoftoi Drejtori i Qendrës Koordinuese të domentit kombëtar në rrjetin Internet Andrei Kolesnikov në forumin e parë rus për administrimin e Internetit në Moskë. Kreu i korporatës ICANN Rod Beckstrom i dorëzoi atij çertifikatën që i jep plotfuqishmëritë Qendrës Koordinuese për administrimin e domenit рф.