0Forcat ndërkombëtare KFOR po zhvillojnë më 11 dhe 12 maj stërvitje ushtarake në pjesën qendrore të krahinës, thuhet në njoftimin zyrtar të KFOR, të cilin e citon Agjencia RIA Lajmet. "Stërvitjet ushtarake po zhvillohen në zonën e përgjegjësisë së grupimit "Qendra", përfshirë këtu edhe Prishtinën - kryeqytetin e Kosovës. Në këtë mënyrë, teknika ushtarake e KFOR do të patrullojë rrugët e qytetit", - njoftoi Radio e Kosovës dhe Metohisë. Gjatë stërvitjeve ushtarake, në veçanti, do të realizohet shpërndarja tipike, model e demonstruesve në aerodromin ushtarak Slatina.