0Autoriteteve të Arabisë Saudite iu dorëzua Akil Al-Mutairi, i cili hyn në "Listën e 85-së" terroristëve të kërkuar nga Interpoli. Në të ndodhen fotografitë dhe të dhënat e 83 qytetarëve të Arabisë Saudite dhe dy qytetarëve të Jemenit që dyshohen për pasjen gisht në veprimtaritë e Organizatës ndërkombëtare terroriste "Al Qaeda". Akil Al-Mutairi është i katërti nga kjo listë që dorëzohet vullnetarisht.