0Kryetari i Republikës Popullore të Kinës Hu Jintao u bë vizitori i parë kinez i pavijonit rus në Expo 2010 në Shangai. Pasi vizitoi pavijonin, ai shkruaji disa fjalë në librin e mysafirëve të nderit. Expo 2010 do të zhvillohet nga 1maji deri më 31tetor. Në të do të prezantohen arritjet më të fundit në fushën ekonomike, shkencore dhe në sfera të tjera.