0Ish presidenti i Kirgistanit Kurmanbek Bakijev ka ndërmend të largohet nga sfera politike, të jetojë në ndonjë nga vendet e Bashkësisë së shteteve të pavarura dhe të fillojë të merret me prodhimin e lojrave për fëmijë. "Këto lojra duhet të jetë ekologjikisht të pastra dhe ti shërbejnë zhvillimit të intelektit të fëmijëve, tu sjellin gëzim atyre", - citon Kurmanbek Bakijevin Agjencia "Interfax".