0Mundësi rus Anzor Urishev u bë zotërues i medaljes së artë në Kampionatin Europian të mundjes që startoi në prag në Baku. Mundësi rus në stil të lirë, i cili morri pjesë në kategorinë e peshës deri në 84 kilogramë, triumfoi në finale ndaj azerbajxhanasit Sharif Sharifov. Medaljet e bronzit i fituan Stefan Georgita nga Rumania dhe Mihaill Ganev nga Bullgaria.