0Strukturat policore të Dagestanit po zhvillojnë një operacion special për neutralizimin e grupit të madh guerrilas në rajonin Karabudahkentskut të kësaj Republike. Në vigjilje atje u shpall regjimi i operacionit antiterrorist. Gjatë shkëmbimit të zjarrit pati viktima dhe të plagosur në radhët e ushtarakëve të trupave të brendshme të MPB të Federatës Ruse, njoftoi me telefon agjencinë infromative RIA Lajmet një burim në organet e ruajtjes së rendit të Dagestanit.