0Shatlli amerikan Discovery u bashkua sot me sukses me Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN). Aktualisht në orbitën përreth Tokës është krijuar kompleksi orbital unik nga "Discovery" dhe SKN. Shatlli realizoi dërgimin e më tepër se 10 tonë ngarkesa të ndryshme. Përveç procesit të ngarkim-shkarkimit austronautëve u duhet të realizojnë dhe 3 dalje në kozmos të hapur.