0Në klinikat e Moskës vazhdojnë të kurohen mbi 80 të plagosur si rezultat i aktit të dyfishtë terrorist që u krye në metronë e kryeqytetit. Numri i përgjithshëm i të vdekurve si rezultat i shpërthimeve në stacionet e metrosë "Llubjanka" dhe "Park kulturi" më 29 mars arriti në 40 veta.