0Po rritet numri i viktimave të aktit terrorist që u krye të dielën në Bagdat. Sipas të dhënave të fundit gjetën vdekjen më shumë se 40 veta. Mbi 200 të tjerë janë plagosur, njofton agjencia "Associated Press" me referim tek autoritetet irakiane. Pësuan dëmtime godinat e ambasadave të Spanjës, Gjermanisë, Iranit si dhe konsullata e Egjiptit